Servisa tālr.:
+371 22 142 142
Servisa darba laiks:
P.-Pk. 10:00 - 19:00
Servisa adrese:
Kr. Barona iela 70, Rīga.

Mavic Pro drona iegāde Rīgā

24.11.2017 Blogs / Jaunumi
Multikopteru sfērā var novērot šādu tendenci — izgatavotājuzņēmumi ir sākuši akcentēt nelielus dronu modeļus. Izstrādātos portatīvo dronu variantus ir parādījis uzņēmums GoPro un cits pazīstams ražotājs — Vantage Robotics.

Viens no vadošiem uzņēmumiem DJI ir izveidojis savu portatīvā drona modeli. Modeli, kura nosaukums ir Mavic Pro, saliktā veidā var novietot uz plaukstas. Tā platums un augstums ir 8,3 cm, bet garums — 19,8 cm. Drons sver 743 gramus. Šie rādītāji ir divreiz mazāki nekā pamatmodelim Phantom 4.
Modeļa Mavic Pro ražošanā izmantotas Phantom sērijas pamatfunkcijas. Drons ar aerodinamisko korpusu var sasniegt ātrumu līdz 64,3 km/h. Akumulatora enerģijas pietiek 27 minūšu lidojumam.



Lai lidojumā apietu šķēršļus, dronā ir uzstādīta Flight Autonomy sistēma, ko veido sensori, 24 mikroprocesori un 5 kameras. Turklāt drons var pieslēgties GLONASS un GPS. Pateicoties šai sistēmai, gadžets var atrast dažādus objektus, nosēsties autonomajā režīmā un stabili darboties pat bez pavadoņa signāla.




Drona kamerā ir uzstādīts CMOS sensors. Skata leņķis ir 78 grādi. Gadžeta uzņemšanas ātrums ir 30 kadru sekundē. Gadžets var uzņemt videoklipus Full HD (1080 p). 12 megapikseļu kamera aerofoto uzņemšanai ir savietojama ar Adobe DNG RAW formātu.

Ja Rīgā jāiegādājas drons, vislabākā izvēle ir tieši Mavic Pro. Atsevišķi parametri tam nemaz neatpaliek no pilnizmēra gadžetiem.






Šis kvadrokopters prot veikt dažus sarežģītus trikus. Pateicoties datorredzei, to var vadīt ar žestu palīdzību. Atliek tikai pacelt rokas virs galvas, lai šī gadžets sāktu fokusēties uz cilvēku.

Mavic Pro ir pirmais DJI drons, kam nav nepieciešams radiokontrolleris. Gadžets tiek vadīts ar pulti. Turklāt drona lidojumu var vadīt arī ar viedtālruni.

Tomēr dronam ir neliels kontrolleris ar displeju, kurā ir redzami tādi pamata raksturlielumi kā attālums, augstums un ātrums. Piekļūt lidojuma vadības paplašinātajām funkcijām un reāllaika kameras režīmam var pēc gadžeta pieslēgšanas mobilās ierīces pultij.

Neraugoties uz nelielajiem izmēriem un mazo svaru, Mavic Pro drons ir izdevies daudz interesantāks un funkcionālāks par saviem konkurentiem. Šodien katram gribētājam tiek piedāvāta iespēja Mavic Pro iegādei mūsu interneta veikalā Rīgā.