Servisa tālr.:
+371 22 142 142
Servisa darba laiks:
P.-Pk. 10:00 - 19:00
Servisa adrese:
Kr. Barona iela 70, Rīga.

iPhone remonts Rīgā

24.11.2017 Blogs / Aktualitātes
iPhone remonts servisa centrā “iServiss” — garantija, ka jūsu viedtālruni apskatīs un pārbaudīs speciālisti, kuriem ir liela pieredze darbā ar Apple produkciju.

Katram no mums praktiski jebkurā brīdī var rasties iPhone remonta nepieciešamība. Par iPhone remonta iemeslu var kļūt plaisu parādīšanās uz ekrāna vai korpusa, ūdens iekļūšana, mātes plates bojājums, skārienekrāna vai kameras darbības problēmas, kā arī tālruņa skaņas vai vibrācijas pazušana u. c.
 

Šis kompaktais un modernais viedtālrunis spēj izpildīt ļoti daudzas funkcijas un mūsdienu dzīvē ir neaizstājams. Ierīcei mēdz rasties ne tikai acīmredzami bojājumi, bet laika gaitā veidojas arī nelieli un nemanāmi defekti, kas turpmāk var izvērsties par nopietniem bojājumiem.


Tāpēc, lai novērstu nopietnas problēmas ar Apple izstrādājumiem nākotnē, jau pirmā traucējuma gadījumā tālrunis ir nekavējoties jānogādā specializētajā servisa centrā, kas garantē kvalitatīvi izpildītu darbu un komponentu nomaiņu. Pašlaik mūsdienīgu viedtālruņu remontu Rīgā veic daudzi centri, taču ne katrs serviss spēj garantēt veikto darbu ātrumu un kvalitāti.



iPhone remonts servisa centrā “iServiss” — garantija, ka jūsu viedtālruni apskatīs un pārbaudīs speciālisti, kuriem ir liela pieredze darbā ar Apple produkciju un kuri spēj novērst jebkura sarežģītības līmeņa problēmu. Turklāt visas darbības tiek veiktas tikai ar sertificētu profesionālu aprīkojumu, kas ir paredzēts servisa pakalpojumiem.

Mūsu specializētais serviss nodrošina garantiju katram sniegtajam pakalpojumam un detaļu nomaiņai. Sniegto pakalpojumu garantija ir 6 mēneši.



Uzņēmums “iServiss”, kas jau ilgu laiku darbojas Latvijas tirgū un veic iPhone, iPad un citu Apple ierīču remontu, ir gatavs klientiem piedāvāt augstu kvalitāti un operatīvu darbu izpildi par pieejamām cenām. Tāpēc radušos Apple viedtālruņa problēmu risināšanu vislabāk ir uzticēt īstiem profesionāļiem — mūsu specializētajam servisam.